Stara Taru Sokka

Viihdeuutiset

Twerkkauksella tonnin tili Tampereella

Twerkkaus nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen, kun teinipoppari Miley Cyrus heilutti takapuoltaan MTV-gaalassa miljoonien televisiokatsojien edessä. Sittemmin twerkkaus on muodostunut aidoksi lajiksi ja suosituksi harrastukseksi, jossa järjestetään kilpailuja myös Suomessa.

Lauantaina 13. kesäkuuta Tampereella järjestetään Twerkkaa Tonni -niminen kilpailu, josta voittaja poistuu tuhat euroa rikkaampana. Kilpailun järjestäjiä ovat Miss Tampere -kilpailun taustalta tuttu malli-juontaja Taru Sokka ja hänen serkkunsa, hallitseva twerkkauksen SM -voittaja Tia-Maria Sokka.

– Tia-Maria opettaa nykyisin twerkkausta suomalaisille ja se on nouseva tanssilaji. Laji on saanut suuren suosion, sillä alalla järjestetään paljon esimerkiksi workshoppeja, jotka ovat olleet jopa loppuunmyytyjä. Kilpailuun odotetaan ennätysmäärää osallistujia, Taru Sokka kertoi Staralle.

Twerkkaa Tonni -kilpailun viimeinen ilmoittautumispäivä on huomenna lauantaina.

Viihdeuutiset

Suomalaismissi menestyy Facebookin missikisassa

Maailmassa järjestetään valtava määrä erilaisia missikilpailuja, ja sosiaalisen median kasvun myötä nyt myös muun muassa Facebookissa on ryhdytty järjestämään omia kilpailuja. Eräs niistä on Miss Fashion Beauty Universal 2014 -niminen kilpailu, jossa on mukana myös suomalaismissi Taru Sokka.

Sokka tuli suurelle yleisölle tutuksi vuoden 2012 Miss Suomi -finalistina. Hän kertoi Staralle kuulleensa kilpailusta vasta kun kilpailun järjestäjä ilmoitti, että Sokka on valittu kilpailuun Suomen edustajaksi. Kilpailu on tähän saakka ollut suomalaisittain menestyksekäs, sillä Sokka on valittu 15 parhaan joukkoon. Käynnissä on nyt yleisöäänestys, joka päättyy 12. joulukuuta. Kisan voittaja julkaistaan seuraavana päivänä.

Facebook
Facebook