Tosielämän karhukopla kuvattiin – jalokiviryöstäjät iskivät keskellä päivää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Stoke-on-Trentin kaupungissa Englannissa koettiin kauhistuttavia hetkiä, kun suuren ostoskeskuksen koruliikkeeseen ryntäsi kolme mustiin pukeutunutta miestä. Miehet iskivät kädessään olevilla kirveillä näyteikkunat rikki ja rohmusivat koruja laukkuunsa.

kädetilmaan

Sivullinen kuvasi tilanteen videolle ja se tallentui myös ostoskeskuksen valvontakameralle. Hurjassa videossa nähdään, kun kolme miestä iskevät liikkeeseen keskellä kirkasta päivää ja juoksevat sitten karkuun.

Miehet eivät missään vaiheessa uhkailleet ketään ostoskeskuksen ihmisistä, vaan kirveillä haluttiin saada saaliiksi arvokkaita koruja. Koruliikkeessä työskennellyt myyjä oli silminnäkijöiden juossut liikkeestä kirkuen ulos ja pyörtynyt päästyään läheiseen vaateliikkeeseen. Kun poliisit saapuivat paikalle, olivat ryöstäjät jo häipyneet omille teilleen. Poliisit ovat raportoineet ryöstäjien saaliin olevan kymmenien, ellei satojen tuhansien arvoinen ja he aikovat tutkia tapauksen perusteellisesti.