Amber Heard suostui miestenlehden kuviin – tässä näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisnäyttelijä Amber Heard muistetaan elokuvista kuten Friday Night Lights, Pineapple Express ja Zombieland. Hän tutustui näyttelijä Johnny Deppiin Rommipäiväkirja -elokuvan kuvauksissa, ja pari meni kihloihin viime vuonna.

amberheard24112014

28-vuotias näyttelijätär nähdään nyt kaunistuttamassa Venäjän GQ-lehden tuoreen numeron kantta. Kansikuvassa Amber Heard poseeraa kameralle viettelevästi glamour-henkisissä vanhan ajan alusvaatteissa.

Teksasista kotoisin oleva näyttelijätär nousi suuren yleisön tietoisuuteen näyteltyää elokuvissa kuten Zombieland ja Jonesin perhe. Heardilla on ollut kysyntää tänäkin vuonna, sillä hänellä on parhaillaan kesken useita elokuvaprojekteja. Hän on mukana esimerkiksi esni vuonna teattereihin saapuvassa Magic Mike XXL -elokuvassa.