Gorilla ärsyyntyi turisteista – näyttävä kosto videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko irlantilaisia kaveruksia oli mennyt viettämään päiväänsä Berliinin eläintarhaan. Eräässä aitauksessa oli edustettuna yksi eläinkunnan kiehtovimmistä eläinlajeista. Pojat olivat saapuneet gorillan aitauksen viereen ja päättivät kuvata kohtaamisen gorillan kanssa.

YouTube
YouTube

Aitauksessa vaelteleva suuri urosgorilla halusi pitää vierailijat loitolla ja heitti turistijoukkoa kivellä. Videolle tallentui hetki, kun gorilla viskaisi suuren kiven poikia kohti ja kivi ohitti kaverukset lähietäisyydeltä. Mikäli kivi olisi osunut poikiin olisi se tehnyt todella kipeää. Kaverukset naureskelivat hermostuneesti gorillan tempaukselle.

Gorilla teki selväksi, että tunkeilijat eivät ole tervetulleita. Voimakas urosgorilla osoitti mahtinsa puolustamalla reviiriään ja pojat poistuivat paikalta vähin äänin. Videon nähneet ovat kommentoineet vitsaillen, että ehkä gorilla ei vain pitänyt irlantilaisista.