Jennifer Lawrence esitteli lauluäänensä – tältä se kuulostaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Nälkäpeli-elokuvasarjasta tunnettu näyttelijätär Jennifer Lawrence paljasti taannoin radiohaastattelussa, ettei hän käytä lainkaan sosiaalista mediaa. Lawrence kertoi, ettei hän aio muiden tähtien tavoin liittyä Twitteriin tai Facebookiin.

Tuoreessa Nälkäpeli: Matkinajärhi, osa 1 -elokuvassa nähdään kohtaus, jossa Jennifer Lawrencen esittämä Katniss Everdeen laulaa isältään oppimaansa The Hanging Tree -kappaletta. Nyt elokuvan soundtrack-levyllä mukana oleva kappale on löytänyt tiensä Youtubeen, joten jokaisella on mahdollisuus kuunnella miltä näyttelijän lauluääni kuullostaa.

Jennifer Lawrencen mukaan kokemus oli haastava, sillä hän ei pidä itseään kummoisena laulajana. Taannoin tähti oli vieraana Saturday Night Live -sarjassa, jossa hän kertoi kuulostavansa aitaan juuttuneelta kauriilta. Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 1 -elokuvassa kuultavan The Hanging Tree -kappaleen on säveltänyt James Newton Howard The Lumineers -yhtyeen kanssa.