Jyväskylän ilotulitus kuvattiin ilmasta – upea näky videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienten ja halpojen radio-ohjattavien UAV-helikopterikameroiden tulo markkinoille ammattilaitteiden rinnalle on saanut aikaan sen, että yhä useampia tilanteita saadaan kuvattua tyylikkäästi ilmasta käsin. Niin tapahtui myös Jyväskylän joulukadun avajaisissa, jossa ilotulitus kuvattiin ilmasta.

YouTube
YouTube

Pimeän tultua Jyväskylän keskustan valaisi ilotulitus, joka nähdään nyt videolla poikkeuksellisesta perspektiivistä käsin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat