Kim Kardashianin paljas takapuoli lumilinkona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin paljas takapuoli koristaa Paper-lehden tuoreen numeron kansikuvaa, ja tähden pakaroista tulikin nopeasti syksyn suurin puheenaihe internetissä. Kuva toimi inspiraationa myös lukuisille humoristisille internet-meemikuville.

YouTube
YouTube

Jimmy Kimmel Live -keskisteluohjelmassa irvaillaan usein ajankohtaisten ilmiöiden kustannuksella. Koska kovat lumisateet ovat vaivanneet viime päivinä Yhdysvaltoja, päätettiin ohjelmassa taannoin yhdistää lumiteema ja Kim Kardashianin takapuoli.

Ohjelmassa esiteltiin Kim Kardashian -lumilinko, joka oli asetettu ohjelman kuvauspaikan eteen Los Angelesin Holywood Boulevardille. Laite ei ensin toimi toivotulla tavalla, mutta lopulta se saadaan käyntiin ja Kim näyttää ampuvan lunta ympärilleen paljaasta takapuolestaan.