Leijona meni uimaan – teki karmaisevan virheen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Afrikan kansallispuistossa on kuvattu hurja video, jossa leijona lähtee ylittämään lampea uimalla toiselle rannalle. Leijona ei huomaa vedessä väijyvää krokotiilia ja pian kissapeto saa kannoilleen vaarallisen saalistajan.

YouTube
YouTube

Videota kuvannut henkilö huomasi tilanteen ja kiljahti kauhusta. Hän oli aivan varma että leijonasta tulee krokotiilin ruokaa. Leijona huomasi kannoillaan uivan krokotiilin ja yritti lähteä uimaan nopeammin. Krokotiili avasi kitansa ja nappasi leijonasta kiinni. Krokotiili ja kissapeto vajosivat veden alle ja tilanne näytti toivottomalta.

Sitten kissapeto nousi vedestä ja karjaisi, jolloin krokotiili irroitti otteensa. Kissapeto oli aivan liian voimakas ja suuri saalis hukutettavaksi. Leijona selvisi lammen toiselle puolelle kuin ihmeen kaupalla. On selvää, että yksi kissapedon yhdeksästä elämästä meni kohtaamisessa krokotiilin kanssa.