Tähän ei moni pysty! Nainen pakeni poliisia – rakennus romahti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttävimmät ja erikoisimmat liikennevideot löytävät nykyään tiensä nopeasti internetiin. Youtubessa on nähty esimerkkejä toinen toistaan hurjemmista takaa-ajoista, mutta harvemmin poliiseja pakenevat epäillyt onnistuvat tuhoamaan kokonaisia rakennuksia.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla nähdään erittäin erikoislaatuinen tilanne, kun autovarkaan toimet johtavat tavanomaista isompiin oheivahinkoihin Yhdysvaltojen Kansas Cityssä. Poliisit lähtivät seuraamaan yliopeutta päin punaisia valoja varastetulla autollaan ajanutta ja kännykkään samaan aikaan puhunutta naista, jolloin hän törmäsi ensin palopostiin ja sitten läheiseen rakennukseen.

Osa talosta sortui onnettomuuden seurauksena. Associated Press -uutistoimiston mukaan todistajat kuvailivat törmäyksen äänen kuulostaneen siltä, kuin kaupungissa olisi räjähtänyt pommi. Nainen selvisi tapahtuneesta lievin vammoin, eikä onnettomuus vaatinut muita uhreja.