Pamela Anderson politiikkaan: ”Pyhittää elämänsä epäkohtien korjaamiseen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson oli 1990-luvulla superjulkkis erityisesti Baywatch-roolinsa myötä. Playboyn alastonkuvat ovat jo historiaa, ja nyt Pamelalla kerrotaan olevan mielessään yllättävä uranvaihdos.

Radar Online -sivuston mukaan Pamela Anderson olisi seuraamassa Arnold Schwarzeneggerin jalanjälkiä ja suunnittelemassa poliittista uraa. Tähden kerrotaan kokeneen henkisen herätyksen, jonka laukaisi hänen rakastetun Jo-koiransa kuolema laukaisi. Pamela haluaa pyhittää elämänsä nyt yhteiskunnallisten epäkohtien korjaamiseen.

Aivan vielä Pamelaa tuskin tullaan näkemään Valkoisessa talossa, vaan poliittinen vaikuttaminen tarkoittanee ainakin aluksi lähinnä esimerkiksi varainkeruutyön tekemistä. Pamelalla onkin ennestään kokemusta muun muassa eläinten oikeuksien puolustamisesta, sillä hän on osallistunut lukuisiin PETA:n kampanjoihin.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. Tähti on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.