Huikea arkistovideo! 14-vuotias Jennifer Lawrence teatterin lavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Lawrence on jälleen kuuma puheenaihe, sillä hän tähdittää parhaillaan elokuvateattereissa pyörivää Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 1 -elokuvaa. Elokuvan soundtrackilla mukana olevasssa The Hanging Tree -kappaleessa kuullaan myös näyttelijättären lauluääntä.

YouTube
YouTube

Nyt Youtubessa on jaettu puolestaan CNN-televisiokanavan haltuunsa saama arkistovideo, jossa Jennifer Lawrence näyttelee teatterin lavalla 14-vuotiaana. Tuleva superähti esitti Louisvillen Walden Theatren työstämässä Shakespearen Othello-näytelmässä Desdemonan roolia.

Jennifer Lawrencen mukaan kokemus oli haastava, sillä hän ei pidä itseään kummoisena laulajana. Taannoin tähti oli vieraana Saturday Night Live -sarjassa, jossa hän kertoi kuulostavansa aitaan juuttuneelta kauriilta. Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 1 -elokuvassa kuultavan The Hanging Tree -kappaleen on säveltänyt James Newton Howard The Lumineers -yhtyeen kanssa.