Huikea arkistovideo! 14-vuotias Jennifer Lawrence teatterin lavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Lawrence on jälleen kuuma puheenaihe, sillä hän tähdittää parhaillaan elokuvateattereissa pyörivää Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 1 -elokuvaa. Elokuvan soundtrackilla mukana olevasssa The Hanging Tree -kappaleessa kuullaan myös näyttelijättären lauluääntä.

YouTube
YouTube

Nyt Youtubessa on jaettu puolestaan CNN-televisiokanavan haltuunsa saama arkistovideo, jossa Jennifer Lawrence näyttelee teatterin lavalla 14-vuotiaana. Tuleva superähti esitti Louisvillen Walden Theatren työstämässä Shakespearen Othello-näytelmässä Desdemonan roolia.

Jennifer Lawrencen mukaan kokemus oli haastava, sillä hän ei pidä itseään kummoisena laulajana. Taannoin tähti oli vieraana Saturday Night Live -sarjassa, jossa hän kertoi kuulostavansa aitaan juuttuneelta kauriilta. Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 1 -elokuvassa kuultavan The Hanging Tree -kappaleen on säveltänyt James Newton Howard The Lumineers -yhtyeen kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat