Christina Milianin vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötään ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina tuntuu kuitenkin keskittyneen enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa.

Behind the scenes with exotic beauty @christinamilian She's strong, beautiful, talented and confident! #asherahgirls #asherahswimwear #comingsoon

Kuva, jonka Asherah Swimwear (@asherahswimwear) julkaisi

Nyt Christina Milian nähdään uimavaatemerkkki Asherahin tuoreessa mainoskampanjassa. Instagramissa jaetut seksikkäät kuvat osoittavat, että laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Milianista on ehdottomasti myös malliksi.

Teinitähtenä tunnetuksi alunperin tullut Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Hard Weerk Pays Off.. #JustGetIt! Love @jessyjphoto Love @asherahswimwear @iamkevinwade @kelseydeuel #blackandwhite #tinaturnup

Ein von Christina Milian (@christinamilian) gepostetes Foto am