Kim Kardashianin takapuoli opettaa matematiikkaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa lukioikäiset nuoret osallistuvat SAT-tasokokeisiin, joissa arvioidaan heidän taitojaan muun muassa matematiikan ja äidinkielen piirissä. Testin tarkoitus on mitata opiskelijoiden valmiuksia yliopisto-opintoihin, ja niihin valmistautuminen onkin erittäin tärkeää korkeakoulutukseen haluaville.

YouTube
YouTube

SAT-kokeisiin valmistautumista helpottamaan on olemassa harjoitustehtäviä sisältäviä internet-sivuja. Yksi näistä on Catalyst Prep, joka on ottanut käyttöönsä kekseliäät keinot nuorten valmentamisessa. Tänä vuonna matematiikan tehtävät pyörivät nimittäin muun muassa Kim Kardashianin muodokkaan takapuolen ympärillä.

– Patrioottisina, populaarikulttuurista kiinnostuneina amerikkalaisina emme voineet välttyä näkemästä Kim Kardashianin tuoreita kuvia mahdollisuutena opettaa nuorille SAT-matematiikkaa, Catalyst Prepin Twitter-sivulla selvennetään.

Kim Kardashianin takapuoleen liittyvät matematiikantehtävät ovat osoittautuneet sen verran suosituiksi, että Catalyst Prep on päättänyt hyödyntää myös muita ajankohtaisia julkisuuden henkilöitä harjoitustehtävissään. Tuoreimmat harjoitustehtävät pyörivätkin poptähti Justin Bieberin ympärillä.