”Karmea rumilus” osallistui missikisaan – sai valtavan ääniryöpyn ja diskattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen Maya Shelkovaya oli päättänyt osallistua Miss Games 2014 -missikisaan. Nainen oli ladannut kuvansa vitsikkäässä mielessä missikisan sivustolle ja kuvaillut itseään siinä ”karmeaksi rumilukseksi”. Nainen kertoi rehellisen syynsä kisailuun, joka oli että hän haluaa voittaa videopelejä itselleen.

Shelkovayan yllätykseksi hän sai sivustolla valtavan ääniryöpyn. Nainen jätti taakseen suuren määrän kauneuskilpailuissa menestyneitä bikinimalleja. Mayan toive saada kisasta palkintoja oli käymässä toteen, sillä ihmiset ihastuivat Mayan rehellisyyteen ja huumorintajuun ja äänestivät hänet finaaliin.

Menestystarina sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun kisajärjestäjät diskasivat Mayan. Järjestäjät olivat sitä mieltä, että Maya ei ollut samaa tasoa muiden finalistien kanssa ja he syyttivät Mayaa vilpistä. Järjestäjä oli perustellut diskausta sillä, että Mayan saamat äänet olivat väärennettyjä.

Daily Mail -lehden mukaan Maya ei ole saanut järjestäjiltä selvitystä asiasta. Organisaattorit eivät ole esittäneet mitään todisteita siitä, että äänet olisivat olleet väärennettyjä. Mayan tukijajoukot ovat olleet tyrmistyneitä. Vaikka Mayaa ei kruunattu voittoon, oli hän silti kisan ylivoimainen voittaja kaikille niille, jotka olivat äänestäneet häntä.