Rihannan kaksoisolento tienaa omaisuuksia – hämäävä yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Bostonissa asusteleva 22-vuotias neitokainen muistuttaa suuresti poptähti Rihannaa. Andele Lara on paljastanut haastattelussa, että häntä on luultu Rihannaksi siitä lähtien, kun hän oli teini-ikäinen. Lara onkin alkanut saada viime vuosien aikana rahakkaita työtarjouksia ja naisen elämä on muuttunut täysin.

YouTube
YouTube

Andele Lara kertoi Daily Mail -lehden haastattelussa, että kadulla ihmiset pysäyttelevät häntä ja pyytävät saada kuvia ja nimikirjoituksia. Lara on pysynyt rehellisenä ihmisille ja kertonut, ettei hän ole kuuluisa poptähti Rihanna. Siitä huolimatta ihmiset haluavat räpsiä hänestä kuvia ja jäädä juttelemaan hänelle.

Mainosalan ihmiset ovat huomanneet hämäävän yhdennäköisyyden ja lähestyneet naista työtarjouksilla. Lara on kertonut, että monet suuret muotitalot ovat alkaneet lähetellä hänelle ilmaiseksi vaatteita, koruja ja aurinkolaseja, sillä he pitävät yhdennäköisyyttä niin ilmeisenä, että tuotteet saavat hyvää mainosta ollessaan hänen yllään. Yritykset ovat halunneet kuvata naisen kasvot useisiin tuotteisiin ja naiselle on tarjottu keikkoja erilaisiin tilaisuuksiin. Lara kertoi, että hänelle on tarjottu jopa kymmeniä tuhansia dollareita erilaisista työkeikoista.

Andelella on kaikesta huolimatta vaatimaton elämänasenne eikä hän olisi voinut odottaa näin suurta suosiota. Lara muisteli, että hänen elämänsä muuttui, kun Rihannasta tuli supertähti. Nyt kaikki ihmiset piirittävät häntä kadulla luullessaan häntä poppariksi. Neitokainen kertoi, että olisi hauskaa tavata Rihanna ja ottaa yhteiskuva.