Albanialaistähdellä shokkiasu musiikkigaalassa – ei jättänyt mielikuvituksen varaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin gaalajuhlissa on totuttu näkemään toinen toistaan huomiota herättäviä asukokonaisuuksia. Viime vuosina esimerkiksi Miley Cyrus ja Rihanna ovat pitäneet paljastavine pukuineen huolen siitä että heidät on huomattu punaisella matolla.

Viikonloppuna Los Angelesissa järjestettiin American Music Awards -gaalajuhla, jossa vieraina nähtiin muun muassa Jennifer Lopez ja Nicki Minaj. Tällä kertaa eniten huomiota pukeutumisellaan herätti kuitenkin vähemmän tunnettu artisti, albanialaissyntyinen Bleona Qereti.

Bleonan asu ei jättänyt juuri mitään mielikuvituksen varaan, sillä hänen yllään nähtiin täysin läpinäkyvä verkkomekko, jonka alla olivat vain nännitasselit ja stringit.

Albaniassa syntynyt Bleona Qereti muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2009. Sittemmin hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Timbalandin ja Grammy-voittaja David Fosterin kanssa. New York Daily Newsin mukaan Bleona tunnetaan ”Albanian Madonnana”.