Justin Bieber sijoitti selfie-sovellukseen – Twitterkin kiinnostui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaislaulaja Justin Bieber nousee otsikoihin yleensä musiikkinsa tai yksityiselämänsä merkeissä. Nyt hänen nimensä on kuitenkin yhdistetty uuteen älypuhelinsovellukseen, jonka funktio tosin sopii tähden imagoon varsin hyvin.

Uutuussovellus Shots mainostaa itseään turvallisena sosiaalisena mediana. Sillä voi jakaa ainoastaan selfie-kuvia, eikä kommentointimahdollisuutta ole lainkaan. Näin ollen internet-kiusaamisen kerrotaan olevan sovellusta käyttäessä mahdotonta.

Poptähti Justin Bieber lukeutuu sovelluksen tunnetuimpiin sijoittajiin. CNBC-uutissivuston mukaan teknologiajätti Twitter käy parhaillaan neuvotteluja Shotsin kanssa, ja lähitulevaisuudessa sovelluksesta saattaakin tulla yhtiön omistama. Marraskuun alussa julkaistulla Shotsilla on jo yli kolme miljoonaa käyttäjää.