Karma kosti taskuvarkaalle – jäi heti auton alle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

emme usein kertoneet pikkurikollisista, joiden heikkolaatuinen järki ajaa heidät poliisin haaviin ennätysnopeasti teon jälkeen. Älykkyyden lisäksi osasyyllisenä saattaa olla karma, joka kostaa välittömästi rikollisille syyn ja seurauksen lailla.

LiveLeak on julkaissut esimerkkivideon siitä, kuinka kohtalo puuttuu peliin pitkäkyntisen anastettua rahapussin. Taskuvaras kulkee ensin muina miehinä ravintolan ohi ja näkee terassipöydässä miehen. Rikollinen huomaa myös miehen lompakon, ja päättää kokeilla onneaan palaamalla takaisin ja nappaamalla kukkaron käteensä.

LiveLeak
LiveLeak

Kun varas lähtee juoksemaan karkuun, etenee hän autotielle ja päistikkaa henkilöautoa päin. Varas lentää kuperkeikan kautta maahan ja lompakko lipeää hänen käsistään katuun. Rahapussin omistaja saa omansa takaisin ja typerä pitkäkyntinen joutuu parantelemaan karman aiheuttamia mustelmia sekä kolhiintunutta egoa.