Kevin Federlinen peniskuva leviää netissä: ”Liian pieni ollakseen minun”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsin aviomiehenä tunnetuksi tullut Kevin Federline yritti taannoin nousta itsekin musiikkimaailman taivaalle räpartistin uraa kokeillen. Hänen debyyttialbuminsa sai runsaasti kritiikkiä ja murskaavan vastaanoton, eikä hän ole sittemmin tehtaillut musiikkia.

Sen sijaan mies on tähdittänyt painonhallintaan erikoistuneita realityohjelmia. Nyt Kevin Federlinen nimi on noussut yllättäen tapetille nakukuvaskandaalin myötä, kun internetissä leviää miehen peniksen paljastava otos. Kuvaa on väitetty aidoksi, mutta Kevin itse tyrmää kuvan ja sanoo sen olevan photoshopattu. Kuuden lapsen isä tokaisi TMZ:lle, että hänellä on intiimialueella lohikäärmetatuointi, ja hänen varustuksensa on huomattavasti isompi kuin kuvan miehellä.

36-vuotiaalla Kevin Federlinella on kaksi lasta Britney Spearsin kanssa. Hänellä on myös kaksi lasta aiemmasta liitostaan näyttelijä Shar Jacksonin kanssa. Federline on tätä nykyä naimisissa lentopalloilija Victoria Princen kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta, joista nuorin syntyi tämän vuoden huhtikuussa.