Kissalle viritettiin ansa – typerää vai hervotonta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laserosoitin on mahdollisesti yksi parhaista leluista, millä kissanomistaja voi härnätä lemmikkiään. Harva kissa nimittäin pystyy vastustamaan lattialla ja seinillä liikkuvaa punaista pistettä, vaikka sellaisen kiinniottaminen on mahdoton tehtävä.

YouTube
YouTube

Tuoreella videolla kissanpentua varten on viritetty yksinkertainen mutta toimiva ansa. Kissa houkutellaan muovilaatikosta rakennettuun ansaan tietenkin laserosoittimen avulla. Loukku ei ole ensin toimia eläimen luontaisen ketteryyden vuoksi, mutta lopulta kissanpentu jää ansaan.

Tilanne muuttuu hillittömämmäksi, kun ansassa oleva kissa hämmentyy tilanteesta ja yrittää paeta paikalta muovilaatikko yhä päällään kuin pörröinen kilpikonna. Lopulta pennun omistaja pelastaa kiipelissä olevan eläinparan, kuvattuaan ensin koko tilanteen tietenkin Youtubeen.