Koira laulaa suihkussa – isäntänsä mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat ovat polveutuneet susista, ja kuten esi-isänsä, ne innostuvat joskus ulvomaan. Todennäköisimmin ulvonnan laukaisee jonkin vastaavan ulkopuolisen äänen kuuleminen, ja joskus siihen riittää vaikkapa ihmisen laulu.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla tavataan saksanpaimenkoira Maximus. Koiran omistaja huomasi Maximusin alkavan ulvomaan joka kerta sen kuullessa ihmisen laulua, ikään kuin osallistuen itsekin laulamiseen. Videolla mies esittelee koiransa kykyjä laulamalla internet-meemiksi muodostunutta Eduard Khilin Trolololo-kappaletta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat