Lasersäteitä ampuva kello – miehelle, jolla on jo kaikkea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lähes jokaisessa James Bond -elokuvassa nimikkoagentilla on käytössään mielikuvituksellisia keksintöjä, jotka tulevat tarpeeseen hänen seikkailujensa aikana. Parhaillaan monissa perheissä pohditaan mitä tulevana jouluna ostettaisiin lahjoiksi.

Lahjavalinnat ovat aina yhtä vaikeita, ellei kohteelle ole löytynyt jotain ylivoimaisen osuvaa lahjaa. Nyt verkossa nähdään eräs tulevien vuosien mahdollinen hittilahja miehille. Kyseessä on lasersäteellä varustettu kello.

YouTube
YouTube

James Bond -elokuvien tyylinen rannekello on saksalaisen keksijä Patrick Priebein suunnittelema ja toteuttama. Kyseessä ei suinkaan ole mikään pienitehoinen lasersäde, jota voisi verrata vaikkapa laserosoittimiin. Sen sijaan kellosta löytyy ihan oikeasti ampuva lasersäde, jolla voi esimerkiksi ampua rikki ilmapalloja. Video on saavuttanut nopeasti 850.000 katsojaa, joten kello selvästi kiinnostaa.