Mäyräkoira oli huono häviäjä – tyly teko koirien juoksukilpailussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin suomalaisesta videosta, jossa kultaisennoutajan tottelevaisuuskoe menee pahasti mönkään. Koiraa ei nimittäin niinkään kiinnosta kokeen läpäiseminen, vaan enemmän sen harhautukseksi radalle asetetut herkut.

YouTube
YouTube

Koulutetutkaan koirat eivät siis aina ole niin tottelevaisia kuin voisi kuvitella. Hiljattain Youtubeen ladatulla, jo vuonna 1993 kuvatulla videolla näemme hieman samankaltaisen tilanteen jossa koirien juoksukilpailu saa yllättävän käänteen.

Videolla joukko koiria osallistuu juoksukilpailuun. Kilpailuun osallistuva mäyräkoira ei kuitenkaan ole kiinnostunut reilusta pelistä, vaan selviää maaliin ensimmäisenä tönäisemällä kanssakilpailijan kumoon juuri ennen maaliviivaa. Tältä koiralta taisivat jäädä palkintoherkut sivu suun.