Pandan pentu nautti täysin rinnoin lumihangesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lumen peittämä maa houkuttelee monia leikkimään ja peuhaamaan lumen seassa. Lumipallojen pyörittely, mäen laskeminen ja muuten vain lumessa telmiminen on mielekästä puuhaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

YouTube
YouTube

Myös eläinmaailmassa nautitaan lumesta, ja yhdestä esimerkistä on äskettäin saatu hauskaa kuvamateriaalia. Torontossa sijaitsevassa eläintarhassa on valvontakameralle tallentunut hillitön näky, jossa aitauksessa oleva panda Da Mao telmii lumessa.

Panda kiipeää lumista mäkeä ylös ja kierii sen alas kuperkeikkoja tehden. Innostunut panda hyppii ja kierii lumessa ja laskee mäkeä alas mitä huvittavimmilla tyyleillä. Pörröisen pandan lumileikkejä on kerrassan hulvatonta seurata. Yksinäinen panda on keksinyt tavan viihdyttää itseään ja se saa hyvälle mielelle kenet tahansa.