Melkoinen näky! Pikkuvauva varttuu laiskiaisen ja kengurun kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkkaisesti liikkuvia laiskiaisia pidetään tylsinä kavereina lähinnä siksi, että ne nukkuvat suurimman osan päivästä. Silti eräässä perheessä pieni viisi kuukautta vanha tyttö on saanut lemmikkilaiskiaisesta parhaan kaverinsa. Bestikset viettävät yhdessä kaikki päivät.

YouTube
YouTube

Pieni Alia-tyttö on kasvanut laiskiainen kaverinaan syntymästä saakka. Tytön vanhemmat, Julia ja Jason Heckathorn, adoptoivat pienen Daisy-laiskiaisen vain muutamaa päivää aiemmin kun he saivat tietää tulevasta perheenlisäyksestä. Nyt Daisy ja Alia ovat erottamaton kaksikko, joka opettelee yhdessä elämään.

Kuvittajana työskentelevän Julian mukaan vauva ja laiskiainen nuuskuttelevat toisiaan ja leikkivät yhdessä. Julia uskoo, että laiskiainen oli tarkoitettu perheeseen juurikin Alian vuoksi. Heillä on muitakin erikoisia lemmikkieläimiä, kuten kenguru nimeltään Boomeroo, muurahaiskarhu Noche, kissa nimeltään Larry ja joukko sokerioravia.