Uusi talvifestivaali Vaasaan – jäähallista tehdään festivaaliareena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talvikauden festivaalit ovat parhaillaan yleistymässä myös Suomessa, ja nyt myös Vaasassa järjestetään talvifestarit. Lauantaina 21. helmikuuta 2015 Vaasan jäähallissa järjestetään Polar Sound Festival -tapahtuma, joka on koko päivän kestävä ikärajaton tapahtuma.

Festivaalin päätähtinä esiintyvät Elastinen, Robin sekä vaasalainen Kuningas Pähkinä & Setä Tamu. Tapahtuman muita esiintyjiä ovat muun muassa DJ-kollektiivi Heavyweight DJ’s sekä vaasalainen kansainvälistä menestystä saavuttanut elektronisen musiikin tähti Salazar Pakyo.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa yhdessä Vaasan Sportin kanssa Nordic Live Productions, joka on tuottanut menestyksekkäästi jo kahtena vuotena Solar Sound Festivalin Seinäjoella.

– Halusimme luoda Pohjanmaalle jotain täysin uutta ja saimmekin hienon paketin kasaan yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Odotamme Polar Soundia innolla. tapahtuman promoottori Tommi Mäki kertoo.