Bikinimallilla täydellisyyttä hipova vartalo – käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secretin listoilla työskentelevä supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Alkuvuoden hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta kesän aikana Ambrosio palasi jälleen otsikoihin.

Eilen Alessandra Ambrosio kuvattiin julkkisten suosimalla St. Barthsin luksussaarella Karibialla. Kuvauksissa oleva kaunotar ehti vapaa-ajallaan myös itse nauttimaan rannan antimista, vesileikeistä – ja tietenkin bikineissä.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat