Bikinimallilla täydellisyyttä hipova vartalo – käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secretin listoilla työskentelevä supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Alkuvuoden hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta kesän aikana Ambrosio palasi jälleen otsikoihin.

Eilen Alessandra Ambrosio kuvattiin julkkisten suosimalla St. Barthsin luksussaarella Karibialla. Kuvauksissa oleva kaunotar ehti vapaa-ajallaan myös itse nauttimaan rannan antimista, vesileikeistä – ja tietenkin bikineissä.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.