Kaksoset samana päivänä isäksi – samassa sairaalassa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksosiin liittyy paljon uskomuksia, ja heillä on kerrottu muun muassa olevan maailman vahvin side toisiinsa. 21-vuotiaat Jeromme ja Jarrell Spence ovat eläneet elämäänsä kuin tavalliset brittiläiset nuoret miehet. Erikoinen tapahtumasarja alkoi, kun heidän tyttöystävänsä tulivat samaan aikaan raskaaksi.

Kaksoset, Jeromme ja Jarrell, saivat pian tietää tyttöystävillään olleen täsmälleen sama päivämäärä laskettuna aikana. He eivät kuitenkaan uskoneet, että molemmat lapset syntyisivät kyseisinä päivinä. Laskettu aika oli 26. marraskuuta, mutta yllättäen miesten pienet pojat putkahtivat maailmaan jo aiemmin – molemmat 24. marraskuuta.

Jerommen poika syntyi aamulla kello 02:04 ja Jarrellin kello 04:34. Vieläkin uskomattomampaa on se, että molemmat lapset syntyivät saman kätilön avustamina tismalleen samassa synnytyssalissa ja synnytysaltaassa, Mirror päivittelee. Tällaisen tapauksen todennäköisyys on yhden suhde 150.000:een. Kaksosten vanhemmat joutuvat toisin sanoen tutun tilanteen eteen, kun hoidettavana onkin yhden lapsen sijaan kaksi uutta pienokaista.