Povipommi Katie Price paljasti silikoninsa – nämä vaihdettiin rinnoista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina ja mediapersoonana tunnettu Katie Price on paljastanut hakeutuneensa plastiikkakirurgille leikkauttamaan rintansa jo seitsemättä kertaa. Tähtönen julkaisi kuvan uusista implanteistaan Instagramissa ja vaikutti olevan leikkauksesta innoissaan.

Like I say…out with the old, in with the new xx #katieprice #implants

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Price on kertonut halunneensa uudet rinnat joulun kunniaksi, sillä lasten imettämisen jälkeen rinnat eivät ole hänen mukaansa olleet yhtä terhakat kuin ennen. Tähtönen paljasti nimenneensä uudet implanttinsa Billyksi ja Bobiksi ja kertoi säästäneensä vanhat implanttinsa. Price jopa vitsaili, että hän aikoo huutokaupata poistetut implanttinsa eniten tarjoavalle ja lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen.

Povipommi aikoo viettää jouluaan rauhallisissa merkeissä perheensä kanssa. Daily Mail -lehden mukaan hän on saanut sovittua asiat kihlattunsa Kieranin kanssa, eikä Katie ole enää katkera hänelle pettämisestä. Price haluaa pitää perheensä koossa ja on suostunut antamaan uskottomuuden Kieranille anteeksi.

Morning Everyone! Hope you all have a wonderful day! X #Katieprice

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi