Munasoluista maksetaan 30 000 dollaria – jos luovuttaja näyttää Angelina Jolielta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luokitelluissa ilmoituksissa on joskus mukana tavallisesta poikkeavia ehdotuksia tai tarjouksia, ja tämänkertainen noussee parhaaseen sarjaan. Los Angelesin yliopiston Daily Bruin -verkkolehdessä on nimittäin julkaistu ilmoitus, jossa halutaan ostaa munasoluja opiskelijatytöiltä.

Daily Bruin
Daily Bruin

Ihan kuka tahansa ei kuitenkaan pääse munasoluillaan tienaamaan, sillä ilmoituksessa asetetut ehdot luovuttajalle ovat melko tiukat. Naisen täytyy nimittäin näyttää Angelina Jolielta. Ilmituksen on julkaissut asiakkaansa puolesta yritys, joka tarjoaa hedelmällisyyspalveluja miehille ja naisille. Ilmeisesti joku asiakkaista haluaa lapsestaan Angelina Jolien näköisen.

Daily Bruin
Daily Bruin

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat