Nicole Kidman liian tiukassa korsetissa – kylkiluut murtuivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen näyttelijätär Nicole Kidman on paljastanut Graham Norton Show -keskusteluohjelmassa murtaneensa kylkiluunsa roolin takia. Kidman kertoi, että roolisuoritus Moulin Rouge -elokuvassa vaati, että nainen pukeutui korsetteihin ja että ne olivat vyötärön kohdalta kireitä.

Vuonna 2001 ensi-iltansa saanut musikaali Moulin Rouge oli valtava menestys. Spektaakkelimainen elokuva oli tehty täydellisyyttä tavoitellen ja myös Kidman on tunnustanut menneensä äärimmäisyyksiin elokuvaa tehdessä. Näyttelijär oli saanut inspiraation Tuulen viemää -elokuvasta ja halusi vyötärönsä olevan yhtä kapea kuin Vivian Leighlla.

Kidman ahtautui korsettiin ja käski pukuavustajien kiristää sen mahdollisimman kireäksi. Näyttelijätär kertoi, että korsetti meni lopulta niin tiukalle että alimmat kylkiluut rusahtivat. Tähtönen kertoi, että sen jälkeen hän oppi hillitsemään yliampuvan täydellisyyden tavoittelunsa. Nainen veti huikean roolisuorituksen elokuvassa ja Kidman tullaan varmasti aina muistamaan vaativasta roolistaan Moulin Rougessa.