Vanhukset pantiin pelaamaan Call of Dutya – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Call of Duty -sotapelit lukeutuvat maailman menestyneimpiin videopeleihin. Niiden julkaisijana toimiva Activision on paljastanut sarjan tuottaneen maailmanlaajuisesti tähän mennessä yli 10 miljardia dollaria. Sarja sai tänä vuonna jatkoa Advanced Warfare -pelin muodossa.

YouTube
YouTube

Youtuben React-kanavan tuoreella videolla näemme, miten seniorikansalaiset selviävät Call of Duty: Advanced Warfaren moninpelissä. Jo pelkkän ohjaimen käyttö aiheuttaa konsolipelaamiseen tottumattomille vanhuksille hieman ongelmia. Kokeiluun osallistuneille miehille ja naisille täytyy kuitenkin nostaa hattua suhteellisen ennakkoluulottomasta yrityksestä uppoutua videopelin pariin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat