Unelmaduuni? Värikuula-ihmismaalitaulu tienaa 4 040 euroa/kk

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Värikuula-aseiden ammukset saattavat tehdä hyvin kipeää jälkeä arkaan paikkaan osuessaan. Mikäli ei kuitenkaan hätkähdä pienistä, voi suunnitella alanvaihtoa eläväksi paintball-ammusten testihenkilöksi. Työtehtävä rajoittuu tosin ainoastaan värikuula-aseen piipun toiselle puolelle – maalitauluna olemiseen.

Englantilainen UK Paintball on ilmoittanut avoimesta tehtävästä yrityksessään. Värikuulapelin tarvikkeita valmistava ja myyvä yhtiö hakee palkkalistoilleen ihmiskoekaniinia, jonka tehtävänä on ottaa värikuula-aseen luoteja vastaan. Testihenkilön on arvioitava, soveltuuko ammus suuren yleisön käytettäväksi turvallisuudellaan.

Vaikka tässä työssä ei voi välttyä mustelmilta ja ruhjeilta, on kipukorvauksena luvattu 48.500 euron suuruinen vuosipalkka. Lisäksi työntekijällä on joustavat työajat ja monipuoliset matkaedut. Työpaikkailmoitus on herättänyt kummastusta ihmisten keskuudessa, mutta yhtiön perustaja Justin Toohig vakuuttaa, että henkilön virka tulee olemaan erittäin tärkeä ihmisten turvallisuuden kannalta, BBC uutisoi.