Busted! Bill Clinton narahti naisen rintojen tiirailemisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eräs 1990-luvun kiinnostavimmista poliittisista skandaaleista tapahtui Valkoisessa talossa, kun Yhdysvaltojen silloinen presidentti Bill Clinton jäi kiinni suhteestaan harjoittelijatyttö Monica Lewinskyn kanssa.

Neitokaisen kurvikkaisiin muotoihin mieltynyt Clinton sai muun muassa suuseksiä harjoittelijaltaan. Bill Clinton on sittemmin jäänyt politiikassa vaimonsa Hillaryn varjoon. Hieman perverssin miehen maineessa elävä presidentti muistetaan kansan keskuudessa hyvin, ja hänet on jälleen narautettu lempipuuhistaan.

Koska Bill mitä ilmeisimmin pitää naiskauneudesta, ihailee hän neitokaisia rohkeasti katseillaan. Redditissä on julkaistu tästä todiste.

Redditor dev27 kertoo, että hänen ystävänsä oli tavannut Bill Clintonin ja halunnut ottaa heistä yhteiskuvan. Presidentti ei kuitenkaan huomannut tätä, vaan tuijotti antaumuksella kameran linssin sijaan naisen rintavarustusta. Miehen mairea hymy paljastaa, että hän kaiketi piti näkemästään.