Cameron Diaz meni salaa kihloihin? Paparazzikuva puhuttaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Cameron Diaz on joutunut kadulla paparazzien tähtäimiin ja hänestä on ikuistettu lukuisia kuvia sormus sormessa. Kaunotar on tapaillut Good Charlotte -yhtyeen keulahahmoa Benji Maddenia viime toukokuusta lähtien ja nyt vaikuttaisi siltä, että pari on vienyt suhteensa seuraavalle tasolle.

Diazin nähtiin esittelevän sormusta ystävälleen keskellä katua. Kun kuvaajat pongasivat näyttelijättären seuraavan kerran, hän peitteli pakonomaisesti käsiään ja selvästi vältteli sormuksen esittelemistä.

Diaz ei ole kertonut julkisesti olevansa kihloissa, mutta sormus osoittaa, että Madden on kosinut kaunotarta. Lähipiirin mukaan Diaz ja Madden ovat täydellisiä toisilleen ja molempien perhe ja ystävät ovat olleet iloisia kumppanin valinnasta.

Cameron Diaz on nähty useasti yhdessä Benjin veljen vaimon Nicole Richien kanssa. Richiestä on tullut Cameronin läheinen ystävä sen jälkeen, kun pari alkoi seurustella. Daily Mail -lehden mukaan tähden edustaja ei ole kommentoinut kihlautumiseen liittyviä huhuja.