Jwoww, nyt saivat raskauskilot kyytiä – kuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jwoww-nimellä paremmin tunnettu realitytähti Jennifer Farley nousi tähdeksi kohutun Jersey Shore -sarjan kautta. Neitokainen synnytti 13. heinäkuuta esikoisensa, Meilani Alexandra Matthewsin, miehensä Roger Matthewsin kanssa. Julkkisvauva päätyi nopeasti lehtikuvien tähdeksi.

Jwoww pyrki nopeasti hankkiutumaan eroon raskautensa aikana kerääntyneistä kiloista. Hän suoriutui tästä treenaamisen ja erilaisten ravintolisien avulla. Nyt realitytähti on esitellyt laihdutuksensa tuloksia Instagramissa – mainostaen samalla Cleanse-ravintolisää.

– Kyllä, synnytin vauvan neljä kuukautta sitten, mutta näkyykö se?, Jwoww kirjoittaa kuvatekstissään.

Jenni ”Jwoww” Farley on avoimesti kertonut vihanneensa raskausaikaansa. Nainen kerrytti odotusaikanaan huomattavasti lisää kiloja, ja nyt hän yrittänee karistaa ne yhdessä kunto-ohjaajana työskentelevän kihlattunsa kanssa. Realitykaunotar on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa.