Laura Cremaschi nautiskeli – poikaystävä ei laskenut silmistään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Tuoreehko italialainen mallitulokas Laura Cremaschi edustaa julkkiskaunottaria, ja heistäkin sitä kohutumpaa sarjaa.

Nyt Laura on kuvattu rannalla Miami Beahilla, jossa hän nautiskeli auringosta bikineissä yhdessä poikaystävänsä Andrea Peronen kanssa. Perone ei päästänyt näyttävää tyttöystäväänsä silmistään, sillä hän seurasi kaunotarta kuin varjo.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.