Näin ötökkä kuolee sähköansaan – katso hidastettu video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTubessa edesottamuksiaan kuvaava kaksikko The Slow Mo Guys on testannut hidastettuja videoita muun muassa vedenalaisten luotien ja erilaisten räjähdysten kanssa. Nyt koe-eläimeksi pääsee huono-onninen kärpänen.

YouTube
YouTube

Sähköiset kärpäslätkät ovat oivia vaihtoehtoja tavallisten käsikäyttösten lätkien tilalle. Tällöin ötökkäuhria ei tarvitse liiskata, vaan se kuolee verkossa olevaan jännitteeseen. Sähköiset kärpäslätkät on tarkoitettu ainoastaan aikuisten käytettäviksi, vaikka sitä testanneet Slow Mo Guys -tiimin miehet hihkuvatkin kuin pikkupojat.

Video ei sovi herkille katsojille, sillä testikärpänen säkenöi iskuista ja osa sen vartalosta jopa räjähtää sähkön voimasta. Video on ällöttävä, mutta selventää hyvin sähköisen kärpäslätkän toimintaperiaatteen. Kärpäsen raadot harjataan lätkästä pois virran ollessa katkaistuna.