Stara kärpänen

Ohhoh! Viihdeuutiset

Pikkutytön korvasta löytyi 80 toukkaa – etenivät jo kohti aivoja

Neljävuotias Radhika Mandloi valitti äidilleen korvakipua. Intialainen pikkutyttö vietiin lääkäriin, ja sairaalahenkilökunta teki karmivan löydön. Lapsen korvassa luikerteli 80 raatokärpäsen toukkaa.

Lapsen vanhemmat eivät aluksi kiinnittäneet pienokaisen valittamiseen huomiota, mutta lapsen jatkuva itku sai äidin ja isän huolestumaan ja viemään hänet lääkäriin. Tytön korvasta leijui epämiellyttävä haju. Tohtori Raj Kumar Munra kertoo Daily Mailille, että toukanmunat vaativat yleensä todella epähygieenisen kasvualustan. Toisin sanoen lapsen kotioloja voi vain arvuutella.

Löydöstä shokissa ollut lääkäri päivitteli, että mikäli tyttöä ei olisi tuotu pian hoitoon, olisivat toukat aloittaneet hänen aivojen syömisen. Ihmisten korvakäytävistä on löydetty aikojen saatossa muutamia kärpäsentoukkia, mutta nyt tehty havainto oli historian suurin ja samalla kammottavin.

Viihdeuutiset

Taideteokset kuin unimaailmasta – mies ompelee hyönteisiä

Yorkshiressa taidepajaansa pitävä tekstiilitaiteilija Mister Finch luo itseoppineena mielenkiintoisia esineitä kankaasta ompelemalla. Hänen kädessään syntyvät hämyiset koppakuoriaiset, kauniit kiitäjät ja suloiset sienet. Kuvat kiertävät parhaillaan netissä.

Herra Finch kertoo kokeilleensa lähes kaikkia luovan alan tekniikoita, kunnes omaksui ompelukoneen käytön omakseen. Hän saa ideansa luonnosta ja eläinmaailmasta. Häntä kiehtovat erityisesti kasvien, kukkien ja hyönteisten lisäksi linnut sekä eri lajien ja elämän kiertokulku.

Taiteilija hyödyntää teoksissaan brittiläisiä kansantaruja. Lisäksi hän antaa luomilleen ötököille inhimillisiä ominaisuuksia pukemalla niitä vaatteisiin ja kenkiin. Jokaisella teoksella on oma tarinansa.

http://www.mister-finch.com/

Posted by Mister Finch on Monday, June 16, 2014

I made this for my mother last year for mothers day…..the coach was an old plastic jewellery box which I painted.Moth is made from vintage embroidery and fake fur.http://www.mister-finch.com/

Posted by Mister Finch on Saturday, March 8, 2014

I was watching 'The Snow Spider' yesterday and so I thought I would make one of my own…If you haven't seen it here's a link…https://www.youtube.com/watch?v=TIDXeZhq6II

Posted by Mister Finch on Saturday, December 19, 2015

Figment, 2015Unique soft sculpture made from thick cotton fabrics, paper, glass headed buttons and vintage beads and wire16 x 8 x 7.75 in(40.64h x 20.32w x 19.68d cm)

Posted by Mister Finch on Sunday, December 13, 2015

I keep telling myself that I need to work smaller..its not really happening..making creatures especially insects and…

Posted by Mister Finch on Friday, October 2, 2015

Since I've got back I've found myself in a strange place…not really sure what to do with myself kinda place..I've…

Posted by Mister Finch on Friday, June 12, 2015

Everyone is helping today…..

Posted by Mister Finch on Sunday, April 19, 2015

Bumblebeehttp://www.mister-finch.com/

Posted by Mister Finch on Thursday, February 5, 2015

Viihdeuutiset

Pikkukaupungin painajainen – tie täyttyi mädästä lihasta

Liha aloittaa nopeasti mätääntymisen, kun sen bakteerit pääsevät jylläämään hajottamiseen soveltuvissa oloissa. Pilaantuneen lihan tunnistaa helposti jo pelkästään sen kammottavasta hajusta. Queensburyn kaupungissa ollaan parhaillaan tekemisissä tällaisen ikävän lemun kanssa.

Kaupungissa kulkevalla tiellä on nimittäin tuntemattomasta syystä kasoittain mätääntynyttä lihaa. Post-Star -lehti kertoo lihan pudonneen tielle mahdollisesti sitä kuljettaneeesta rekasta.

Valitettavasti liikenteenkäyttäjät joutuvat kärsimään hajusta niin kauan, kunnes tie saadaan siivottua perusteellisesti. Paikallinen James Teele kertoo, että hän joutui viemään maastoautonsa heti autopesuun tiellä kuljettuaan, koska kammottava mädän lihan haju tarttui siihen.

Hän kertoi kärpästen lentelevän auton ympärillä edelleen, sillä hajua on hankala saada pois. Paikallinen autopesula on kiireisempi kuin koskaan aiemmin, ja ihmiset joutuvat peruspesun lisäksi pyytämään sisätilojen perusteellista putsaamista – haju on tarttunut kaikkialle.

Viihdeuutiset

Kärpäsen oksennuksesta tehtiin taidetta – tässä tulos!

Taiteilijat käyttävät tunnetusti töissään aina välillä kokeilevia tekniikoita. Nyt losangelesilainen taiteilija John Knuth on tehnyt hieman poikkeuksellisia maalauksia, joiden kuviointi on saanut muotonsa kärpäsen oksennuksesta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kärpäsmaalauksiksi kutsutut teokset ovat saaneet alkunsa 250.000 tavallisen, joka kodista löytyvän kärpäsen voimin. Knuth ruokki lenteleviä hyönteisiä sokerin, veden ja väripigmentin yhdistelmäseoksella.

Kun otukset sylkivät maalikankaille seuraavan kuuden viikon aikana, tuloksena oli maailmanluokan taidetta. Jackson Pollock -tyylisissä töissä nähdään pisteitä värikkäällä pohjalla. Toimituksella ei ole tietoa siitä, sisältyykö maalauksiin jonkinlaista tiettyä ominaishajua.