Pari harrasti seksiä autossa – aiheutti valtavan liikenneruuhkan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmenhuuman kourissa olevat parit eivät välitä ajasta tai paikasta seksiseikkailujen toteuttamisen suhteen. 24-vuotias Kelly M. Knutson ja hänen 33-vuotias miehensä Logan P. Jackson olivat olleet viettämässä iltaansa Oregonin Springfieldissä Brick House Strip Club -nimisessä herrasmiesravintolassa. Yhtäkkiä tunteet villiintyivät.

Pariskunta päätti piipahtaa ravintolan ulkopuolella autossaan aikeenaan harrastaa seksiä. Valitettavasti ajoneuvo oli parkkeerattu tien viereen, ja kuten arvata saattoi, herätti pariskunnan touhut ohiajavien mielenkiinnon. Moottoripyöräilijät ja autoilijat hiljensivät vauhtiaan rajusti pariskunnan kohdalla.

Lopulta koko kadun liikenne oli matalakaasuisista ajelijoista niin sekaisin, että seksiä harrastaneen parin auton viereen syntyi suuren luokan ruuhka. Paikalle saapui myös poliisi, joka keskeytti autoaktin pariskunnan ikkunaan koputtamalla. Heidät pidätettiin siveettömyydestä, Metro-lehti uutisoi.