Tanssiryhmä esitteli näkemyksensä Nicki Minaj’n Anacondasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs tanssistudio on tehnyt oman koreografiansa Nicki Minajin esittämälle Anaconda-kappaleelle. Ryhmän julkaisema video on tyylikäs, ja tanssijat päihittävät tanssitaidoillaan jopa Nicki Minajin.

YouTube
YouTube

Koreografi Tricia Mirandan tanssistudio on julkaissut useita tanssivideoita. Kyse ei ole mistä tahansa amatööriryhmästä, sillä Miranda on valmentanut ryhmiä, joita on nähty muun muassa Talent USA ja Amerikan X-Factor -sarjoissa. Sen lisäksi Miranda on tehnyt musiikkivideoiden koreografioita esimerkiksi Beyoncelle, Snoop Doggille ja Jamie Foxxille.

Videolla esiintyvät tanssijat saavat koreografian näyttämään helpolta. Heidän liikehdintä on vaivatonta ja tanssiminen onnistuu luonnostaan. Ennen kaikkea tanssijoilla on selvästi hauskaa videota tehdessä. Näistä luonnonlahjakkuuksista tulee varmasti vielä jotain suurta.