Ehkäisypillerin keksijä: ”Tulevaisuudessa pelkkiä koeputkilapsia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Professori Carl Djerassi oli mukana luomassa maailman ensimmäisiä ehkäisypillereitä. 91-vuotias mies tietää, että pillereitä ei tarvita tulevaisuudessa, jolloin ihmiset säilövät munasolujaan ja siittiöitään sen sijaan, että hankkiutuisivat luonnollisin menetelmin raskaaksi kuukautiskierron perusteella.

Djerassin mukaan ihmiset turvautuvat tulevaisuudessa sterilisaatioon, eikä e-pillereitä enää tarvita. Telegraph-lehden haastatteleman professorin mukaan seksiä harrastetaan tulevaisuudessa ainoastaan nautinnon vuoksi. Ihmisiltä otetaan talteen munasoluja ja spermaa jo nuorella iällä, jonka jälkeen niitä säilytetään pakastettuina vauvan hankkimista varten.

Tällöin ihmiset voivat itse valita sopivan päivän, jolloin he alkavat odottaa jälkikasvua. Naiset tekevät vuonna 2050 pääasiallisesti pelkästään koeputkilapsia, ja menetelmän avulla määritellään tarkemmin jälkikasvun parempi terveys ja tulevaisuus.

Vahinkolapsia ei Djerassin mukaan synny, eikä maailmassa tarvitse tehdä abortteja. Tähän saakka moni on antanut lapselle mahdollisuuden tulla silloin, kun aika on osoittautunut oikeaksi. Vauvoja on saatettu maailmaan hellyyden ja rakkauden kautta. Tulevaisuudessa lastenteosta tulee mekaaninen toimenpide, jonka avulla turvataan ihmiskunnan jatkuminen.