Supermalli Gisele Bundchen teki sarasiepit – poseeraa meikeillä ja ilman

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hehkeä huippumalli Gisele Bundchen on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän on ilman meikkiä. Bundchen osoittaa kuvallaan olevansa tyrmäävä kaunotar ilman pakkeliakin. Bundchen esiintyy yleensä kuvissaan täydessä meikissä, joten luonnollinen kuva on piristävää vaihtelua.

Vaikka 34-vuotias kaunotar on viime vuosien aikana hiljentänyt työtahtiaan, tekee hän silti useita mallikeikkoja kuukaudessa. Neitokainen osallistui hiljattain Vogue Brazilin muotikuvauksiin ja haastatteluun. Bundchen valittiin Chanel Nº5 -hajuveden mainoskampanjan keulahahmoksi ja Vogue halusi tehdä hänestä jutun lehteensä. Tähtösen stailasi lehteen Chanelin pääsuunnittelija ja Bundchenin pitkäaikainen ystävä Karl Lagerfeld.