Kardashianien kulisseissa kuohuu – aviopari 5 vuotta eri sängyissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että realitytähti Kourtney Kardashianin ja Scott Disickin suhde on ollut pitkään vastatuulessa. Nainen on kyllästynyt miehen jatkuvaan bilettämiseen ja siihen, että perhe on jäänyt toiselle sijalle. Kourtneyn epäillään eroavan miehestään heti pariskunnan kolmannen lapsen syntymän jälkeen.

Vuodesta 2006 saakka yhdessä olleet Kourtney ja Scott ovat tunnettuja on-off -suhteestaan. He eivät ole naimisissa. Parin välejä hiertää erityisesti miehen alkoholiongelma, johon on yritetty saada vuosikausia apua, mutta turhaan. Äskettäin otsikoissa paljastettiin, että Scott oli vähällä kuolla yliannostukseen kesällä. Parilla on neljävuotias Mason-poika ja kaksivuotias Penelope-tyttö. Kolmas lapsi syntyy joulun tienoilla.

Nyt on paljastunut, että Kourtney ja Scott eivät ole nukkuneet samassa sängyssä viiteen vuoteen. Asia tuli ilmi Kourtney And Khloe Take The Hamptons -realityohjelmassa, jonka jaksossa käsiteltiin Scottin päihdeongelmaa. Kourtney kertoi kaipaavansa tilaa ja pelkäävänsä, että asiat ajautuisivat vieroituksesta huolimatta samaan jamaan.

– Kuinka paljon tarvitset tilaa? Emme ole nukkuneet yhdessä viiteen vuoteen, joten mitä eroa sillä on? Oikeasti. Minä rakastan sinua, mutta…, Scott sanoi harmitellen ja arvasi, että parin suhde on pian tiensä päässä.