Destiny’s Child -laulajattaresta äiti – esikoiselle mahtipontinen nimi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland on saanut poikalapsen viikko sitten. Rowland on paljastanut, että lapsen nimeä pohdittiin kauan, sillä molemmat vanhemmista halusivat lapselleen omaperäisen nimen.

A song for Titan

Une vidéo publiée par kellyrowland (@kellyrowland) on

Poika nimettiin lopulta Titan Jewell Witherspooniksi. Pojan vanhemmat Kelly Rowland ja Tim Witherspoon menivät naimisiin alkuvuodesta. Kelly paljasti taannoin miehensä kosineen häntä Skype-puhelun välityksellä. Pari ehti olla kihloissa reilun vuoden ennen naimisiin menoa.

Perhe on ollut uudesta tulokkaastaan riemuissaan ja pariskunnan lähipiiri on vieraillut heidän luonaan tervehtimässä nuorinta perheenjäsentä. Kelly Rowland on kommentoinut sosiaalisessa mediassa kaiken sujuneen hyvin ja hän on kertonut olevansa onnensa kukkuloilla.