LEGO-strippiklubi on totta – tästä näystä leluvalmistaja ei pidä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

LEGO-rakennuspalikoiden nimi tulee tanskalaisista sanoista leg godt, eli leiki hyvin. Muovipalikoita on valmistettu 1900-luvun puolivälistä saakka, ja viime vuosien aikana niiden suosio tuntuu vain lisääntyneen.

Facebook
Facebook

LEGO-palikoiden parissa eivät viihdy pelkästään lapset, vaan myös monet aikuiset ovat hurahtaneet rakennuspalikoiden maailmaan. Internetissä on nähty esimerkkejä aikuisempia teemoja käsittelevistä LEGO-rakennelmista, joista Foxy Blox -strippiklubi tarjoaa tuoreen esimerkin.

Foxy Blox -strippiklubi pitää sisällään niin nais- kuin miestrippareitakin, muovisia seteleitä ja tietenkin strippitangon. Strippiklubin voi tilata itselleen 275 dollarin, eli noin 220 euron hintaan custom-Legoja myyvältä Citizen Brick -verkkosivulta.

Julkaisu käyttäjältä Citizen Brick.