LEGO-strippiklubi on totta – tästä näystä leluvalmistaja ei pidä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

LEGO-rakennuspalikoiden nimi tulee tanskalaisista sanoista leg godt, eli leiki hyvin. Muovipalikoita on valmistettu 1900-luvun puolivälistä saakka, ja viime vuosien aikana niiden suosio tuntuu vain lisääntyneen.

Facebook
Facebook

LEGO-palikoiden parissa eivät viihdy pelkästään lapset, vaan myös monet aikuiset ovat hurahtaneet rakennuspalikoiden maailmaan. Internetissä on nähty esimerkkejä aikuisempia teemoja käsittelevistä LEGO-rakennelmista, joista Foxy Blox -strippiklubi tarjoaa tuoreen esimerkin.

Foxy Blox -strippiklubi pitää sisällään niin nais- kuin miestrippareitakin, muovisia seteleitä ja tietenkin strippitangon. Strippiklubin voi tilata itselleen 275 dollarin, eli noin 220 euron hintaan custom-Legoja myyvältä Citizen Brick -verkkosivulta.

Julkaisu käyttäjältä Citizen Brick.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat