Lisa Rinna mainostaa aikuisten vaippoja – tässä syy

Viihdeuutiset · Annika Kela

Supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut kaunotar Lisa Rinna on paljastanut syyn sille, miksi hän suostui esiintymään mainoksessa, jossa esiteltiin aikuisille tarkoitettuja vaippoja.

YouTube
YouTube

Mainos julkaistiin pari vuotta sitten ja se aiheutti suurta hilpeyttä Hollywoodin seurapiireissä. Nainen on kertonut, että syynä mainoksen tekemiseen on ollut ainoastaan raha. Rinna on vitsaillut, että mainoksella ylläpidettiin naisen perheen ylellistä elämäntapaa ja sen ansiosta aamiaispöytään saatiin kunnolla pekonia.

Tähtösen mukaan työrintamalla oli ollut sillon hiljaista ja nainen ajatteli, että miksei hän tarttuisi tilaisuuteen tienata rahaa, vaikka kyseessä olikin vaippamainos.

Monet pitivät tähtösen roolia mainoksessa epätoivoisena yrityksenä pysyä mediassa. Mainos kuitenkin toimi, sillä se sai aikaan paljon puheenaihetta ja Lisa sai paljon näkyvyyttä, joka poiki lisää esiintymiskeikkoja. Nykyisin Rinna nähdään realitysarjassa Beverly Hillsin täydelliset naiset. Sarjan kuvauksissa Rinna on vitsaillut vuoden 2012 vaippamainoksen olleen oikea peliliike edetä uralla.