Coco juhlisti kiitospäivää – estottomasti kuten aina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisjulkkis Nicole Coco Austin tunnetaan pääsääntöisesti siitä, että hän on räppäri Ice-T:n vaimo. Pariskunta tähditti aikoinaan omaa Ice Loves Coco -ohjelmaa, mutta he ovat sittemmin suuntautuneet muihin projekteihin.

This Thursday serve up some @fittea with your Thanksgiving feast.Your family will think you got skillz! Order yours today at www.FitTea.com

Une photo publiée par Coco (@coco) le

Coco jakaa itsestään usein paljastavaa kuvamateriaalia Instagramissa. Nyt tähti on juhlistanut amerikkalaisten viettämää kiitospäivää uuden kuvan myötä. Kuvassa Coco valmistaa kiitospäivän antimia tarjoten kameralle samalla silmänruokaa muodokkaiden rintojensa ja takapuolensa muodossa.

Palos Verdesissä Kaliforniassa syntynyt Coco on päätynyt viihdebisnekseen muodokkaan vartalonsa ansiosta. Hänen vanhempansa tapasivat Bonanza-sarjan kuvauksissa. Tähdellä on myös Kristy-niminen sisko, jonka kanssa hän on otattanut kuumia yhteiskuvia. Mallina ja näyttelijättärenä tunnetun Cocon kuuluisampi puolisko lienee kuitenkin rap-maailman legenda Ice-T, joka on ollut naisen aviomies jo 13 vuotta.