Cynthia Escobar lekotteli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjaa ei tunneta maailmalla supermallien kotimaana, mutta naiskauneutta sielläkin riittää. Eräs Espanjan nousevista glamour-malleista on nykyisin Cynthia Escobar, joka on tullut tutuksi erityisesti miestenlehtien poseerauksistaan.

Nyt Cynthia Escobar ikuistettiin paparazzikuviin Las Vegasissa hänen esitellessään näyttävää bikinivartaloaan sekä valokuvaajille että hotelliasukkaille hotellinsa uima-altaalla. Auringonoton lisäksi Escobar käväisi myös pulahtamassa altaaseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat