Kardashianien perheessä kuohuu – poikaystävän exä sai lähestymiskiellon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitysarjasta Keeping Up With The Kardashians tunnettu perheenäiti Kris Jenner on alkanut seurustella 33-vuotiaan Corey Gamblen kanssa. Kerroimme aiemmin, että parin suhde paljastui, kun Jennerin oli nähty viettävän syntymäpäiviään romanttisissa tunnelmissa Gamblen kanssa Las Vegasissa.

TMZ-viihdesivusto on saanut tietoonsa, että Justin Bieberin kiertuemanagerina toimiva Gamle on tuomittu vainoamisesta ja hänet on määrätty lähestymiskieltoon koskien entistä tyttöystäväänsä. Kun Jenneriltä tiedusteltiin suhtautumista asiaan, hän kiisti asian olevan totta.

Huhujen mukaan Jenner on hullaantunut 26 vuotta nuoremmasta poikaystävästään, eikä halua myöntää asioiden todellista laitaa. Kun InTouch -lehti haastatteli Gamblen entistä tyttöystävää, kertoi hän lehdelle, että Coreylla on pakkomielle vallasta ja rahasta ja hän tekee mitä tahansa saadakseen haluamansa. Neitokaisen mukaan Gamble haluaa vain hyötyä Jenneristä.

Kardashian klaanin äiti on kuitenkin ummistanut silmänsä kaikelta. Jennerin on kerrottu olevan myös manipuloiva, kontrolloiva ja rahanahne ihminen, joten ehkä Gamblen ja Jennerin suhteessa on kyse siitä, että kaksi samanlaista ihmistä ovat löytäneet toisensa. Tai sitten molemmat haluavat vain käyttää toisiaan hyödykseen. Aika näyttää mihin suuntaan suhde etenee.